Rabattkod

SPARA PENGAR - FÅ EN EXTRA TICK PI®

HUR DU SKAPAR DIN EGEN RABATTKOD

Nu kan du skapa din egen rabattkod på fem sekunder när du handlar här på tickpi.se!

15% rabatt med din egen kod.

Ett lätt sätt att få 15% rabatt på kommande köp men också chans på en extra TICK PI®. Rabattkoden kan användas av dig själv eller av någon annan som du delat koden till och kan totalt användas 10 gånger innan den är förbrukad. Ny kod kan skapas vid varje köp, även vid köp rabattköp.

Så här lätt skapar du rabattkoden:


När du handlat och fyller i dina adressuppgifter i sista steget "Kassa" finns en extra ruta längst ned med titeln "Skapa din egen rabattkod". Där fyller du i valfri rabattkod som du hittar på själv. Blanda bokstäver och siffror som du vill. Koden måste vara 8 st tecken och använd alltid stora bokstäver. Att skapa en egen rabattkod är valfritt.


Efter du fullföljt beställningen och betalat är din egengjorda kod aktiv från och med nästa dag kl. 09.00. Den kan då användas av dig själv eller av någon annan som du delat koden till (vem som helst får använda koden) vid kommande köp. Koden fungerar 10 gånger innan förbrukad.


Som kodskapare får du också ett särskilt E-mail när din kod är registrerad. Är koden redan uppfunnen av någon annan justeras koden av tickpi.se till unik. Det ser du i så fall i ditt E-mail. Alla koder blir därav unika och kodskaparen blir upphovsperson till just den koden.


Har den unika koden använts 10 gånger erhåller upphovspersonen en TICK PI® Singelpack! Denna skickas omgående till den adress kodskaparen använde vid sin beställning och koden skapades. Kom ihåg att du kan dela din gjorda kod till vem du vill.


Se på den här bilden hur busenkelt du skapar koden:

Skapa en egen rabattkod på fem sekunder!

Så här använder du din egengjorda rabattkod:


När koden skall användas, för att få 15% rabatt, fyller du i den i steget "Varukorg" eller i "Kassa". Använd rutan "Rabattkod" och fyll i koden exakt som den skapades.


Rabattkoden är giltig t.o.m 31 dec 2024 om den ej är använd 10 gånger innan dess och förbrukad (då visas "Rabattkoden är inte giltig).


Se på den här bilderna hur du använder koden:

Här fyller du i din egna rabattkod, aktiv dagen efter den skapats!

Eller så använder du i koden i kassan:

Du kan också fylla i rabattkoden i kassan, aktiv dagen efter den skapats!